Få foretaget en fugtundersøgelse

Vi kan hjælpe med at undersøge din bolig eller virksomhed for problemer med fugtØnsker du en professionel undersøgelse for problemer med fugt i din bolig eller virksomhed, kan vores ekspert hjælpe dig. Der bliver automatisk samtidig tjekket for problemer med skimmelsvamp.

Har du konstateret problemer med fugt i din bolig eller virksomhed? Eller har du mistanke om det? Så få besøg af vores ekspert, der kan hjælpe med at finde eventuelle fugtskader.

I forbindelse med fugtundersøgelsen, hvor der bl.a. foretages visuel gennemgang og elektroniske fugtmålinger, vil der ligeledes blive undersøgt for skimmelsvamp. For fugt og skimmelsvamp går, så at sige, hånd i hånd.

I forbindelse med undersøgelsen får altid en mundtlig forklaring på problemerne, ligesom du typisk 1-2 uger efter undersøgelsen modtager en simpel rapport med resultaterne fra undersøgelsen, inkl. en kort vurdering af skaderne og beskrivelse af hvilke næste skridt, du bør tage, hvis der er konstateret problemer.

Vi vil i mange tilfælde kunne levere rapporten hurtigere, hvis du har behov for det. I så fald vil der dog et tillæg i prisen. Kontakt os for nærmere information

En undersøgelse koster fra 2.450 kroner inkl. moms. Du kan bestille en undersøgelse, eller få yderligere oplysninger, ved at kontakte os på tlf. 31 11 90 00 eller info@agx.dk.

Du kan finde uddybende information om undersøgelsen her.

Call Now Button